zo nov 17 @12:00 - 01:30PM
do dec 05 @08:01 -
zo dec 15 @08:01 -
Kerstmarkt

Lijkt jou het leuk om iedere week een nieuw avontuur aan te gaan?
Bij Scouting Boekel spelen we leuke spellen in de bossen, stoken we een gezellig kampvuurtje en maken we pizza’s in eigen oven, bouwen we vlotten en meer! In de maand september mag je gratis met ons meedoen.
Je hoeft je niet aan te melden.
Kom naar blokhut D’n Perekker op de Mezenlaan 20.
Kijk wel eerst hieronder wanneer jouw leeftijdsgenootjes bij elkaar komen.
Laat je beste kleding in de kast hangen en trek iets makkelijks aan.
Tot dan!

Bevers (groep 1 t/m 3)
Ga je mee spellen spelen met Stuiter, uitvindingen doen met Professor Plof en vele andere avonturen beleven?
Kom dan op zaterdagochtend om 9.00 uur of zaterdagmiddag om 13.30 uur naar de blokhut. Na twee uur avonturen beleven, kun je weer aan je ouders vertellen hoe het geweest is.

Welpen (groep 4 /m 6)
Ga je mee koken, pionieren of ravotten in de bossen?
Kom dan op zaterdagochtend om 9.00 uur of zaterdagmiddag om 13.30 uur naar de blokhut. We gaan dan twee uur lang leuke dingen doen.

Young Scouts (groep 7)
Wil jij graag leren een vlot leren bouwen, leuke tochten lopen en natuurlijk ook nog spellen spelen?
Kom dan op woensdagavond naar de blokhut. Wij komen samen van 18.45 tot 20.45 uur.

Gidsen en verkenners (groep 8, klas 1 en 2)
Ga jij mee de wereld ontdekken? Zelf koken op een kampvuurtje, bruggen bouwen of weerwolvenspel spelen, dat is wat de gidsen (meisjes) en verkenners (jongens) doen.
De gidsen komen samen op maandagavond van 18.45 tot 20.45 uur.
De verkenners komen samen op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden is niet nodig. Kom naar Blokhut D’n Perekker (Mezenlaan 20) en doe mee!

Vrijdag 23 augustus van 19.00 tot 21.00 uur openen we het nieuwe scoutingseizoen.
We beginnen om 19.00 uur met een gezamenlijk spel.
Voor sommige leden is het daarna tijd om afscheid te nemen van het huidige speltak en over te vliegen naar het volgende speltak.
De leiding is al de hele week in touw om een spectaculair overvliegtoestel te bouwen.
Om 20.00 uur starten we met het overvliegen en zal de eerste Bever het nieuwe avontuur tegemoet gaan.

Ook jij wordt in Scoutfit bij blokhut Den Perekker verwacht.
Kun je niet?
Geef dat dan door aan je eigen speltakleiding.
Ook met vragen kun je bij hen terecht. Ook jouw ouders, broers, zussen, etc zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom bij het overvliegspektakel bij blokhut Den Perekker.
De koffie staat klaar en voor de kinderen is er een traktatie.

Komt dat zien bij blokhut Den Perekker!