zo nov 17 @12:00 - 01:30PM
Kerstmarkt

juni 19

Beverdoedag 2019

De jongste kinderen van Scouting Boekel zijn naar de Beverdoedag in Oss geweest.
Op een Beverdoedag doen de kinderen allerlei activiteiten, samen met andere Bevers uit de regio.
Bevers zijn jongen en meiden in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar die lid zijn van scouting.
In totaal hebben zo’n 100 jeugdleden en leiding afgelopen zaterdag met deze dag meegedaan.
De Beverdoedag in Oss stond in teken van Stanley Stekker.
Met behulp van spelletjes en knutselopdrachten konden de kinderen zich heel de dag vermaken.
Gelukkig zat het weer uiteindelijk ook mee deze dag.

Het scoutingjaar zit er weer bijna op!
Voordat de speltakken op kamp gaan, sluiten we eerst met alle leden op vrijdagavond 28 juni 2019 van 19.00 tot 20.30 uur dit scoutingseizoen af.

Ook jij wordt in scoutfit bij blokhut Den Perekker verwacht.
Kun je niet? Geef dat dan door aan je eigen speltakleiding.
Ook met vragen kun je bij hen terecht.

Graag tot ziens op 28 juni!

Wist je dat je vanaf 16 jaar al leiding kunt worden?
Kom daarom een keertje kijken bij de Bevers (tot 6 jaar) of Welpen (tot 10 jaar) en laat je uitdagen!
Allebei de groepen draaien club op zaterdag.

Maatschappelijke stage?  Scouting!
Op pad met de kleintjes?
We hebben plek voor stagiares bij de Bevers
Niet alleen supergezellig maar ook enorm leerzaam!

Meer weten?
Mail naar
of naar

Scout-In is het tweejaarlijkse terugkerende evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland!
Een weekend lang vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.
Daarnaast is Scout-In natuurlijk het event waar je geniet van gezelligheid, muziek, entertainment, actie en fun!

Zie ook: https://scout-in.scouting.nl

Dit jaar gaan wij ons inschrijven als groep en graag horen wij voor 22 juli of je meegaat.
De kosten bedragen € 75,00

Dit kun je doen door een berichtje te sturen naar Serena