zo feb 23 @08:01 -
za feb 29 @08:01 -
zo mrt 01 @08:01 -
Carnavalsvakantie

Zatardag zijn de nieuwe Bevers geinstalleerd.
Natuurlijk ging er weer vanalles mis, maar de Bevers hebben er gelukkig voor gezorgd dat alle nieuwe leden tóch geïnstalleerd konden worden.
Wij heten jullie officieel welkom bij Scouting Boekel!

Hallo, Wij zijn de Young Scouts en onze activiteit van de maand is het installatieweekend!
Van 8 t/m 10 november hebben wij allemaal leuke dingen gedaan in en rond de blokhut.
Vrijdagavond zijn we begonnen met een spannend bosspel waarbij we op zoek zijn gegaan naar de 'Rode Diamant'.
Zaterdag zijn we wezen zwemmen en hebben we een speurtocht met gps gedaan.
Na de frietjes hebben we de Scouting Boekel Blokhut quiz en spotlight gespeeld.
De dag werd afgesloten met een leuke film op het grote doek die we vanuit bed hebben gekeken.
Zondag zijn alle ouders, broertjes/zusjes en opa's/oma's komen kijken hoe wij geïnstalleerd werden.
Het was een te gek weekend!

Zit jij in groep 7 of word je dit schooljaar 11 en lijkt het je leuk om op woensdagavond ook mee te doen?
Stuur dan een mailtje naar