za mrt 09 @07:00 -
di apr 23 @07:00 -
wo apr 24 @07:00 -

Hallo allemaal,

Wij zijn de Bevers van Scouting Boekel.
We zijn 4 jongens en 2 meisjes.
Afgelopen 2 weken hebben we het thema Carnaval gehad.
De eerste week hadden we van gipsverband maskers op onze hoofden gemaakt en de tweede week hebben we ze mooi geschilderd en geglitterd.
Verder hebben we bierkratjes gestapeld en verstoppertje gespeeld.

Lijkt het jou leuk om samen met ons van alles te doen en ben je tussen de 4 en 7 jaar oud.
Kom dan op zaterdagmiddag met ons meedoen van 13.30 en 15.30 uur.

Groetjes van Ann, Duke, Beau, Sofie en Gijs.

Voor meer info; Loes Tielemans 06-15113515

feb 01

Sjors sportief 2018

Sjors sportief vragen alle aanbieders van activiteiten uit (o.a.) Boekel om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren.
Scouting Boekel doet hier ook aan mee.

Door op de onderstaande link te klikken, kun je in een boekje rondneuzen naar zoveel activiteiten als je wilt.

Vanaf 1 februari kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/of creatieve activiteit(en)
Je kunt je het hele schooljaar inschrijven.

Door op de onderstaande link te klikken, kun je direct inschrijven om deel te nemen aan een activiteit bij Scouting Boekel

Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport en cultuur binnen Boekel

feb 01

Carnaval 2018

Onder het motto

“Geef nooit op, vier carnaval tot op d’n top!””

heerst Randy van Venrooij over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel.
Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Randy d’n Urste.

Prins Randy d’n Urste (37) is in het dagelijks leven manager verkoop binnendienst bij Bas Trucks in Veghel.
De prinselijke residentie van Prins Randy staat aan het Veenmos, waar hij woont met zijn vrouw Hilke en hun 2 kinderen Bram (6) en Juul (5).
Prins Randy kun je kennen van het oberen bij café ’t Menneke of van het tennissen bij TC Boekel.
Hij zit ook graag op de wielrenner of mountainbike.H
ij is jarenlang lid geweest van de kapel “De Opdonders”, de voorloper van de huidige hofkapel Rawazzie.
Dus mocht het nodig zijn, dan kan Prins Randy invallen.
Daarnaast is hij lid van de gelegenheidskapel “De Donkiejagers” van de fanatieke buurtvereniging “De Donkies”.
Hij zet zich ook graag in voor de gehandicapte medemens.
Dit mede vanwege zijn gehandicapte zusje Natasja.

Persoonlijk Adjudant Wout Swiers (59) woont in dezelfde straat als Prins Randy d’n Urste.
Daar woon hij samen met zijn vrouw Lianne en hun 2 kinderen Daan (14) en Bas (11).
Wout en Lianne zijn 7 jaar geleden daar komen wonen en vanaf het begin is er een goede klik tussen de beide stellen geweest.
Wout is een recreatieve tennisser bij TC Boekel.
Hij doet wekelijks aan crossfit samen met Lianne en is vaak aanwezig bij de trainingen en wedstrijden van JO 12-4 om zijn zoon Bas en zijn maten aan te moedigen.
Hij is fanatiek supporter van Max Verstappen en reisde al eens met Prins Randy en enkele andere Donkie- mannen naar Barcelona om een wedstrijd te bekijken.
Hij is nauw betrokken bij de buurtvereniging de Donkies.
Hij zet zich in voor de jaarlijkse buurtversiering en voor de optocht.
Hij was tot voor kort penningmeester van de scouting.
Hij golft wekelijks met zijn vrienden. Loopt en fietst veel. En reist graag met zijn gezin. Ook is hij net als Prins Randy lid van de gelegenheidskapel “de Donkiejagers”.

Meer info kun je vinden op:  http://www.deknollekes.nl/