za juli 20 @07:00 -
zo juli 28 @07:00 -
ma juli 29 @07:00 -

Nieuws

Om onze leden de tijd van hun leven te geven, zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers.
Echt iets voor jouw?

Laat het ons bestuur weten via

Lol?  Echt wel!
Kom twee zaterdagen per maand ons gezellige team ondersteunen en haal meer uit je MAS!
De tijden zijn 08.30 - 11.30  of  13.00 - 16.00  uur
Kies zelf de tijd die bij jouw past!

Suf?  Echt niet!
Kun jij goed samenwerken en durf jij met ons het avontuur aan?
Zoek niet verder en kom kennismaken bij de Bevers van Scouting Boekel!

Interesse?  Mail naar

Wist je dat je vanaf 16 jaar al leiding kunt worden?
kom gerust een keertje kijken bij d eBevers (t/m 6 jaar) of Welpen (t/m 10 jaar) en laat je uitdagen!
De tijden zijn op zaterdag van 08.30 - 11.30  en van  13.00 - 16.00  uur.
Kies zelf d etijd die bij jouw past!

De tijd van je leven!
(Ook voor grote kinderen)
Fikkie stoken, vlotvaren en spellen in de bossen?
We doen het allemaal bij Scouting Boekel!
We zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team komen versterken.

Interesse?  Mail naar:

De jongste kinderen van Scouting Boekel zijn naar de Beverdoedag in Oss geweest.
Op een Beverdoedag doen de kinderen allerlei activiteiten, samen met andere Bevers uit de regio.
Bevers zijn jongen en meiden in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar die lid zijn van scouting.
In totaal hebben zo’n 100 jeugdleden en leiding afgelopen zaterdag met deze dag meegedaan.
De Beverdoedag in Oss stond in teken van Stanley Stekker.
Met behulp van spelletjes en knutselopdrachten konden de kinderen zich heel de dag vermaken.
Gelukkig zat het weer uiteindelijk ook mee deze dag.

Het scoutingjaar zit er weer bijna op!
Voordat de speltakken op kamp gaan, sluiten we eerst met alle leden op vrijdagavond 28 juni 2019 van 19.00 tot 20.30 uur dit scoutingseizoen af.

Ook jij wordt in scoutfit bij blokhut Den Perekker verwacht.
Kun je niet? Geef dat dan door aan je eigen speltakleiding.
Ook met vragen kun je bij hen terecht.

Graag tot ziens op 28 juni!

Wist je dat je vanaf 16 jaar al leiding kunt worden?
Kom daarom een keertje kijken bij de Bevers (tot 6 jaar) of Welpen (tot 10 jaar) en laat je uitdagen!
Allebei de groepen draaien club op zaterdag.

Maatschappelijke stage?  Scouting!
Op pad met de kleintjes?
We hebben plek voor stagiares bij de Bevers
Niet alleen supergezellig maar ook enorm leerzaam!

Meer weten?
Mail naar
of naar

Scout-In is het tweejaarlijkse terugkerende evenement voor alle leidinggevenden, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen en regio's uit heel Nederland!
Een weekend lang vormt Scout-In hét platform voor het uitwisselen van ideeën, ervaringen, nieuwe tips, trucs en tools om het Scoutingspel voor jeugdleden nóg leuker en beter te maken.
Daarnaast is Scout-In natuurlijk het event waar je geniet van gezelligheid, muziek, entertainment, actie en fun!

Zie ook: https://scout-in.scouting.nl

Dit jaar gaan wij ons inschrijven als groep en graag horen wij voor 22 juli of je meegaat.
De kosten bedragen € 75,00

Dit kun je doen door een berichtje te sturen naar Serena

Ook dit jaar stond Scouting Boekel weer op Boekel Ronduit en weer terug op de vertrouwde plek bij de rotonde.
De leiding is in allervroegte al actief om te zorgen dat iedereen uit Boekel en omgeving zich ook dit jaar weer kon vermaken met activiteiten van Scouting Boekel.

Zo was er de mogelijkheid om marsmallows te laten smelten boven het kampvuur, vervolgens tussen een mariekoekje te doen en daarna heerlijk op te smikkelen.

Of was het spijkerslaan meer iets voor je? In hoeveel slagen wist jij de spijker in de boomstam te slaan?
Had je minder slagen nodig dan je tegenstander of kon jij heel snel achter elkaar slaan?
Er zijn de hele dag wedstrijdjes gehouden. De boomstammen stonden aan het einde van de dag goed vol met spijkers.

Tenslotte stond er een tent, want als een echte scout ga je natuurlijk jaarlijks op kamp.
Vanaf een jaar of 11 bouwen we elk jaar een tent op.
Op kamp gaan is stoer en beregezellig, maar soms mis je het thuisfront voor een fijne knuffel.
Daarom hadden wij in onze tent allemaal knuffels gelegd, grote, kleine, lieve, schattige, stoere, gekleurde knuffels.
Via het raampje mocht iedereen tellen hoeveel knuffels er in de tent, heb jij ze allemaal ontdekt, in en tussen de bedjes?
In totaal lagen er 97 knuffels.
Op moment van dit schrijven wordt gekeken wie er precies het juiste aantal had geraden en indien nodig wordt er geloot wie het Numbered Kubb spel heeft gewonnen.
Wij wensen de winnaar veel speelplezier.

Wat je ook gedaan hebt tijdens Boekel Ronduit, wij hopen dat je genoten hebt.
Wij vonden het in ieder geval erg gezellig en zien jullie graag terug bij een volgende activiteit.

Je kunt iedere week mee komen doen.
Stuur de leiding van een speltak een berichtje om af te spreken wanneer je mee komt doen.