zo feb 23 @08:01 -
za feb 29 @08:01 -
zo mrt 01 @08:01 -

• Welkom!

Scouting boekel is ook te vinden op:

Aan de rand van het Brabantse dorp Boekel ligt een 'skôn' natuurgebied, D'n Perekker genaamd. Omringd door bossen en struiken met onder andere een vleermuizenkelder, insectenwand en visvijver ligt blokhut D'n Perekker waar wekelijks 150 jongeren de tijd van hun leven beleven bij Scouting Boekel.

In en om blokhut spelen kinderen binnen en buiten, ravotten in het bos, varen op de visvijver en doen nog tal van andere activiteiten! Bij Scouting Boekel maak je vooral plezier. Je doet spelletjes, wedstrijden en speurtochten. Soms mag je kamperen of toneelspelen. Als je van sport houdt, zit je ook goed bij Scouting Boekel. Hardlopen, zitvoetballen, klimmen, vlotvaren, trefbal; er is heel wat te doen. Of je gaat knutselen, het clubhuis versieren of een taart bakken. Elke week een nieuw avontuur en jij kunt erin meespelen.

Nieuwsgierig geworden?
    Bekijk dan de rest van de site of bezoek Blokhut D'n Perekker
    (Mezenlaan 20, 5427 SL Boekel).

Welkom!

Scouting boekel is ook te vinden op:

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk dan de rest van de site of bezoek Blokhut D'n Perekker
(Mezenlaan 20, 5427 SL Boekel).

Met Scouting Boekel op ontdekkingreis.