vr okt 19 @07:00 -

okt 29

Uitstapje Bevers 2018

Afgelopen zaterdag zijn we met de Bevers naar de kleindieren show in Deurne geweest.
Ze hebben daar o.a. naar de kippen, konijnen, eenden, duiven en ganzen gekeken.
Ze hebben ook een keuze speurtocht op moeten lossen tussen de dieren.
Ze vonden het allemaal heel leuk

okt 10

42e ScoutWalk 2018

Op zondag 7 oktober werd door Scouting Boekel de 42e Scoutwalk georganiseerd.
Met naar boven verwachting mooi weer, namen ongeveer 250 wandelaars deel aan deze herfstwandeling van 25 kilometer.
Dit jaar liep de route door de Handelse bossen richting de nieuwe Gemertse rondweg, vervolgens via de Rooije Plas richting Huize Padua en via Venhorst en de Voskuilenheuvel terug naar de blokhut in Boekel.
Onderweg werd voor koffie, soep en een appel gezorgd.

Onze jeugdleden hebben weer een grootse prestatie geleverd door veel sponsoren te zoeken en veel kilometers te lopen.
Tijdens de filmavond en -middag worden aan de leden die de hoogste bedragen bij elkaar hebben gesponsord de prijzen uitgereikt.
Voor de bevers en welpen is de filmmiddag op zaterdag 3 november van 13.30 tot 15.30 uur en voor de young-scouts, gidsen, verkenners en explorers is de filmavond op vrijdag 2 november van 19.00 tot 21.00 uur.

Scouting Boekel bedankt alle wandelaars, leden, ouders en sponsors.
Daarnaast dank aan de vrijwilligers, bedrijven en personen die hun materieel en/of diensten geheel belangeloos ter beschikking hebben gesteld.
Dankzij uw en hun medewerking was de 42e Scoutwalk een succes!

Graag tot volgend jaar!

Doneer jij van 1 oktober tot en met 31 december ook je statiegeld aan Scouting Boekel?
Met het geld dat opgehaald wordt kunnen we nieuwe materialen kopen en nóg leukere activiteiten voor onze leden organiseren.
Lever flessen en kratten in bij Supercoop Boekel