vr okt 19 @07:00 -

dec 27

Vrijwilligersfeest 2018

Beste vrijwilliger,

We willen je graag uitnodigen voor het vrijwilligersfeest op zaterdag 20 januari!
We horen graag uiterlijk 6 januari of je wel of niet aanwezig bent en of je een introducé meeneemt.

Fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en tot 20 januari!
Evenementencommissie Scouting Boekel

dec 20

Kerstmarkt

Ook wij als Scouting Boekel waren afgelopen 17 december vertegenwoordigd op het plein tijdens de kerstmarkt.
Alle kinderen hadden de mogelijkheid om bij ons een knikkerbaan te timmeren, een mini-katapult te knutselen of een heerlijk broodje op het kampvuur te bakken, met dank aan Bakkerij Merks.

Ben jij tussen de 4 en 10 jaar oud en vond jij het ook zo leuk, kom dan a.s. zaterdag 13 januari meedraaien bij Scouting Boekel.
De Bevers ; 4 t/m 7 jaar  draaien club van 13:30 uur tot 15:30 uur.( Groep 1 t/m3 )
De welpen; 7 t/m 10 jaar draaien club van 09:00 uur tot 11: 00 uur en van 13:30 uur tot 15:30 uur. ( Groep 4 t/m 6 )

Heb jij een kleurplaat of rebus meegekregen 17 december? Neem deze dan mee en lever hem in. Aanmelden is niet nodig.
Was jij er 17 december niet bij maar wil jij wel graag met onze club mee draaien,  dan ben je natuurlijk ook  van harte welkom!

We hopen jullie allemaal a.s. zaterdag 13 januari te zien.

dec 12

Trainingsweekend

Beste kaderleden,

We hebben de onderstaande datums ontvangen van het trainingsteam Noordoost Brabant.
Indien er belangstelling voor is kun je via Ron je opgave regelen.

Training 27 en 28 januari 2018 - Basistraining 2e weekend
Tijdens dit trainingsweekend bieden we de volgende modules aan:
-  Gespreksvaardigheden
-  Verantwoordelijkheid en gewenst gedrag
-  Slelleiding en speluitleg
-  Scouting in de samenleving
Het exacte programma is terug te vinden op de website van scouting Noordoost Brabant.
Er kunnen nog cursisten deelnemen, aanmelden kan via SOL

Kamp / bivaltraining (lobika)
De kamp / bivaltraining wordt gehouden in het weekend van 7, 8 en 9 september 2018.
De inschrijving hiervoor kan vanaf februari 2018, dus houdt SOL in de gaten.

Explo - training
Een speciale training voor explorers is, binnen onze eigen regio niet beschikbaar.
Voor de explorerbegeleiding kun je eventueel aansluiten bij d eregio Nederveluwe.
Daar wordt de training voor explorerbegeleiding gegeven op 1 februari en 19 april 2018 (in 2 delen dus).
Meer info hierover kun je opvragen bij Remco Ulrich van team TOET.  []
Remco is trainingscoördinatot van het trainingsteam Nederveluwe [TOET genaamd).

Een animatiefilm over het wilde westen, over een verjaardag en een film gebaseerd op New Kids On The Block. ''

Wij zijn Luuk en Teun en wij zijn Young Scouts bij scouting Boekel.

Vanavond hebben wij verstoppertje gedaan rond de blokhut.
Daarna zijn wij kat en muis gaan doen.
Ik, Luuk was de muis en ik moest zo snel mogelijk weg komen van de kat, Teun.
Dit was wel  een beetje moeilijk met de blinddoek en al de spullen die in de weg stonden.
Als afsluiting hebben we levend kwartet gedaan.
Het was weer een super vette avond aldus Teun.

Ben jij in de leeftijd van 10 t/m 11 jaar en lijkt het jou super vet om met ons mee te doen?
Kom dan 's woensdags een keertje kijken van 18.45 tot 20.45 uur.

Voor meer informatie kun je mailen naar of bellen naar 0653852072.

Groetjes scouts van de maand Luuk en Teun.